Over Pollewop

Hi, ik ben Janneke!

Ik werk al meer dan 22 jaar als gastouder. In 2010 is mijn lang gekoesterde wens in vervulling gegaan en ben ik Kinderopvang Pollewop gestart.

De naam Pollewop is een liefdevolle herinnering aan mijn overleden vader die mij vroeger altijd zijn Pollewopje noemde.

Samen met mijn partner Frank en mijn twee volwassen kinderen Max en Maud woon ik in een gezellig huis met een leuke en kindvriendelijke tuin in Teteringen.

In ons gezin mogen kinderen en hun ouders zich thuis voelen.

 

Ik ben niet alleen een gepassioneerde maar ook een professionele en gediplomeerde gastouder. In 2011 heb ik de opleiding Sociaal Pedagogisch Werker succesvol afgerond. Ieder jaar volg ik verschillende workshops, trainingen en cursussen en bezoek ik de belangrijkste congressen en vakbeurzen binnen de kinderopvang. Daardoor blijf ik mezelf ontwikkelen en uitdagen om mijn gastkinderen datgene te bieden waar ze behoefte aan hebben.

Vanzelfsprekend ben ik in ook het bezit van een geldig EHBO diploma voor kinderen, een Verklaring Omtrent Gedrag en sta ik ingeschreven in het Landelijk register Kinderopvang.

Maar het allerbelangrijkste is dat ik het werken met kinderen gewoon ontzettend leuk vind! Juist in de eerste jaren ontwikkelen kinderen zich razend snel. Voor hen is het leven een grote ontdekkingstocht door een hele nieuwe wereld. En ik mag met hun mee!